'Be The Person You Want'

Khamis, 21 April 2011

seronok blogwalking ni he he

salam ~

aku baru lagi dalam dunia blog ni.. Jadi bila aku tengok balik tips2 banyak yang menggalakkan untuk kita buat blogwalking..Alhamdulillah terasa seronok nye ha ha... Bukan apa, dapat juga aku tengok blog blog yang lain untuk tambah ilmu katakan,, bukan sesaje je kita menjenguk.. Yang penting ikhlas bukan?? :)

orang kata bila blogwalking ni.. Follower bertambah..? Aku tengok betul plak.. Adalah lar kawan kawan baru aku ni, boleh juga berkongsi ilmu kan sesama.. Hurm tapi bila aku tengok balik blog anda semua..

huh!! cantik ciot ha ha.. Tapi itukan kretiviti masing masing, x kan tengok yang ni, nak buat yang ni, tengok blog lain, nak yang macam tu.. So mang x r kan, kretiviti ni datang dalam diri masing masing tau.,

tapi bak kata orang, bila kita follow blog tu.. X semestinya blog tu akan follow kita balik.. Apapun untuk aku yang baru ni perlulah berusaha lebih he he.. Internet hampeh terpaksalah sabar lau x.. X da benda nak di ceritakan bukan?? he he

terima kasih semua (^_^)

www.tips-fb.com

2 ulasan:

  1. blog ni pong cantek..simpel, baca pong selesa

    BalasPadam
  2. thnks k addam juhari,, byk lg yg perlu dibaiki ni.

    BalasPadam