'Be The Person You Want'

Ahad, 22 Mei 2011

susahnya kalau terlupa password..!!

salam

susahnya kalau kita terlupa password bukan..?? grrrrr........


pernah x korang terlupa password mahupun id..?? mesti pernah kan.. susahnya kalau kita terlupa, kalau facebook mahupun twitter boleh lagi explore sampi dapat, ini pulak kalau bank.. aish.. susah betul..!!


bila dah terlupa id pon nak kena guna e-pin baru so susah kalau kita sendiri lupa dengan e-pin tersebut.. cari sana sini x jugak jumpa.. So!! terpaksalah call centre untuk resetkan balik e-pin untuk dapatkan password baru.. mang leceh sikit sebab kita terpaksa pergi ATM untuk dapatkan e-pin baru.


jadi apapun kalau dah macam ni terpaksalah kita berwaspada untuk hari hari yang akan datang..

leceh tapi atas kecuaian kita so x boleh  nak berkata lebih.. Memang kita sendiri yang salah


p/s berjam login x dapat bukak memang something wrong la tu.. 







www.tips-fb.com

4 ulasan:

  1. banyak sangat benda nak kena ingat sampai no pin sdiri lupa,. saya pun mcm tu juge

    BalasPadam
  2. @mcm ni lahkadang kadang tu jrg bukak, bila dah bukak lupa plak, tu yang jd gini.. hurm

    BalasPadam
  3. klu cm tu..wt le password yg sng ingt dan selamat..

    BalasPadam
  4. tension kot kalau lupa password

    BalasPadam