'Be The Person You Want'

Selasa, 26 April 2011

header blog ku hanyalah tulisan..!!



salam ~

korang punye blog mesti ada header yang cantik bukan..?? Memang cantik pon sebab aku dah pergi tengok!! Blog aku yang baru nak bernafas dalam terang ni macam malap sedikit lar kan.. Kemungkinan blog aku ni tiada header yang cantik kot..??

hanyalah tulisan SHAHZ.KACA.MATA !!

bak kata orang.. Header ni untuk menarik minat pembaca yang datang ke blog kita.. Tp bagi aku betul rasanya.. Kalau malap je blog tanpa gambar besar besar ni,, kemungkinan bosan juga kan..

aish!! Aku kene buat juga ni..

kebanyakan orang kata yang header ni sesangat lar penting..kenapa?? first yang korang bukak blog apa yang korang nampak??

header blog bukan..??
dan ia ibarat suatu impression yang boleh membuka hati diorang untuk datang balik kat blog kita.

kalau kita nak buat suatu header yang menarik..perlulah kreatif dalam pemilihan dan ia juga menunjukkan yang kita ni kreatif..bila aku tengok otai otai blog, diorang punya header memang simple tapi cantik.. tengok pon geram je kan!! aish..

tapi kan.. janganlah kita selalu tukar header blog kita ni.. nanti visitor kita keliru pula dengan kehendak yang ingin kita sampaikan.

lepas ni.. ada masa je aku nak try buat header yang cantik dan bukan bersandarkan tulisan...


p/s nak buat kenalah fokus betul betul baru cantikkan..??

www.tips-fb.com

14 ulasan:

  1. mula2 dulu khalis ingat cam tue.. tapi header ni pengenalan mengenai blog kita.. kalau nak wat better wat awal2 nie,, nnt orang nmpak header orang dah ingat tentang blog kita

    BalasPadam
  2. yup yup betul ape yg khalis ckp .. hehe :)

    BalasPadam
  3. betul tu.. tapi tak pe.. kekadang ada header pun serabut je design dia, tulisan 2 pun masih lagi kemas.. :)

    BalasPadam
  4. header blog saye pun tulisan semata-mata jugak..! haha..=p

    BalasPadam
  5. shahz, kiter serupe.. huhu.. takper pasni kiter wat eh.. Thanks follow blog kiter pagi2.. Follow die blik

    BalasPadam
  6. cantik tak penting. biar simple. heh

    BalasPadam
  7. hahaha,, okla dari saya,,
    ^_^

    BalasPadam
  8. @mykhalisthank k :) betul tu.. rmai juga ckp macam tu.. tapi nak buat kenelah awal awal kan

    BalasPadam
  9. @Ain Zulaikha hurm betul juga ni.. tapi kadang kadang pon blogger still igt kita punya header :)

    BalasPadam
  10. @Choc_Strawberry he he nak buat erk.. nak tiru ops!! gurau je.. its ok k.. boleh baca entry lagi kt blog strwberry.. :)

    BalasPadam
  11. @amasimple + isi padat = terbaik r he he :)

    BalasPadam
  12. @.abgcho. xper abgcho.. yg penting entry abgcho senang nak bce tu plg pnting :)

    BalasPadam